Cum sa planifici o petrecere surpriza – si sa o pastrezi secreta?

Există puține evenimente sociale care sunt mai entuziasmante și mai terifiante în același timp decât o petrecere surpriză! Dacă sunt făcute corect, pot fi încântătoare și pot face persoana surprinsă să se simtă cu adevărat specială. Dacă ceva nu merge bine, totuși, întreaga petrecere poate fi un imens fiasco.

Deci, cum organizezi petrecerea surpriză perfectă, ținând-o în secret?

  1. Cronometrul este totul

 Toată lumea are un prieten care întârzie cronic la toate. Cea mai bună strategie este de a invita oaspeții cu o oră înainte să vă așteptați să sosească oaspetele de onoare.

  • Gândește-te la temă

Este bine să ai o temă pentru o petrecere-surpriză, dar dacă oaspetele de onoare vine direct de la sală, atunci vor fi probabil jenat să-și facă prietenii și familia să iasă în ținute de seară. Dacă tema dvs. nu se va potrivi cu ceea ce este probabil să poarte oaspetele de onoare, asigurați-vă că aveți o schimbare de haine pregătită pentru a le strecura. Dacă v-ați accesorizat cu decorațiuni, asigurați-vă că acestea nu sunt vizibile din exteriorul casei, în cazul în care surpriza dvs. va fi stricată la sosirea oaspetelui dvs. de onoare.

  • Distruge indicii!

Gândiți-vă la informații care s-ar putea îndrepta spre oaspetele de onoare. Dacă lucrați împreună, asigurați-vă că alți colegi au șters e-mailurile și nu le-au lăsat așezate pe imprimantă. Dacă oaspetele de onoare are acces la telefon, ștergeți mesajele text, dacă este necesar. Dacă ați cumpărat consumabile online pentru petreceri, ascundeți ambalajele și chitanțele. Și poate cel mai important, amintiți-vă că copiii mici se pot lupta pentru a păstra secrete.

  • Nimeni nu mă iubește, toată lumea mă urăște …

 În filme, oaspetele de onoare este întotdeauna foarte dezamăgit, deoarece crede că prietenii și familia i-au uitat ziua de naștere, doar pentru a descoperi că a fost planificată o zi de naștere surpriză pentru ei. Dar de ce riscați să vă supărați pe persoana iubită sau să le treziți bănuielile negând complet existența zilei lor de naștere? Aranjați ceva mic sau discret, astfel încât să pară că marcați încă ocazia, apoi folosiți-l ca o acoperire pentru marea petrecere-surpriză.

O petrecere-surpriză poate fi o modalitate minunată și memorabilă de a sărbători o zi de naștere sau altă ocazie specială!

Poastari Recente

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest