Planificati o petrecere de succes in 5 pasi simpli

Planificarea unei petreceri de ziua de naștere când sunteți presați de timp este o provocare. Stabilind tema, cumpărând decorul, trimițând invitațiile, comandând sau gătind mâncarea – toate acestea te pot copleși. Dar nu trebuie să vă sperie toate acestea. Puteți configura rapid o sărbătoare a zilei de naștere plăcută și plină de distracție, fără a vă stresa.

Aici, la Vila Petreceri Private, vă putem ajuta să vă faceți petrecerea plăcută și de neuitat. Cu ideile noastre fabuloase de petrecere pentru diferite ocazii, este posibilă planificarea unei petreceri remarcabile și memorabile chiar și într-un timp foarte scurt. Iată câțiva pași pe care îi puteți urma pentru a organiza o petrecere de succes chiar dacă sunteți presați de timp:

Pasul 1. Decideți un buget.

Înainte de a plasa o comandă de prăjitură sau de a-ți suna prieteni, stabilește mai întâi cu un buget pentru eveniment. Acest lucru este esnțial înainte de a planifica o petrecere. Planificarea unei petreceri în ultimul moment vă poate determina cu ușurință să pierdeți evidența cheltuielilor. Evitați acest lucru stabilind un buget pentru eveniment.

Pasul 2. Alegeți ora, data și locația evenimentului.

După ce ați stabilit bugetul, decideți ora, data și locația evenimentului. Chiar dacă aveți doar o zi sau două de planificat, acordați timp pentru a descoperi aceste lucruri. Puneți-vă aceste întrebări:

• Vrei să ții petrecerea acasă sau într-o zonă privată?

• Care sunt locurile posibile?

• Când ai de gând să organizezi petrecerea?

• La ce oră ar trebui să înceapă?

Luați în considerare disponibilitatea oaspeților atunci când decideți data, ora și locația. Odată ce le-ați stabilit, faceți imediat demersurile necesare.

Pasul 3. Decideți cine va veni și trimiteți invitațiile.

Dacă ați stabilit data, ora și locația, puteți începe să trimiteți invitațiile. Uitați să folosiți invitațiile tradiționale de hârtie. În schimb, utilizați tehnologia sau rețelele sociale pentru a trimite invitațiile. Puteți apoi să urmăriți invitații printr-un apel telefonic sau un mesaj text. Dacă numărul de invitați este un motiv de îngrijorare, includeți un RSVP, astfel încât să știți exact câți vor veni.

Pasul 4. Comandați mâncarea și configurați decorul.

O zi de naștere este incompletă fără mâncare bună și un tort. Dacă alegeți un restaurant ca loc, atunci nu trebuie să vă faceți griji prea mult cu privire la mâncare, deoarece este doar o chestiune de a alege feluri de mâncare din meniul restaurantului. Dar dacă organizați petrecerea acasă sau la Vila Petreceri Private, va trebui să faceți un pas suplimentar pentru a comanda mâncarea și tortul. Obțineți un sortiment de delicatese suficient pentru a vă satisface oaspeții. Dacă este petrecerea copilului tău, nu uita să decorezi locul de desfășurare cu o mulțime de baloane colorate cu heliu și derorațiuni ale personajelor Disney preferate copilului tău sau ale supereroilor de benzi desenate. În cele din urmă, crème de la crème: tortul de ziua de naștere! Cu constrângeri de timp, puteți încerca un serviciu de livrare a prăjiturilor pentru a evita bătăile de cap.

Pasul 5. Distrează-te și bucură-te de petrecere.

Odată ce data, ora și locația au fost stabilite, oaspeții au confirmat, iar mâncarea și tortul comandate – este timpul să vă așezați și să vă distrați! Organizarea unei petreceri într-un tip scurt prezintă provocări unice, dar cu atitudinea corectă și un ghid util (ca acesta), puteți trece prin ea fără griji.

Poastari Recente

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest